THE
MALAYSIA
SITE

 

Hotels Reserveren
- Airport Hotel
- Bukit Tinggi
- Cameron Highlands
- Cherating
- Genting Highlands
- Golf Resorts
- Gua Musang
- Ipoh and Tambun
- Japa Mala (Tioman)
- Johor Bahru
- Kota Bharu
- Kota Kinabalu
- Kuala Lumpur
- Kuala Perlis
- Kuala Terengganu
- Kuantan
- Kuching
- Labuan
- Langkawi
- Melaka
- Miri
- Pangkor
- Penang
- Perhentian
- Port Dickson
- Pulau Lang Tengah
- Taman Negara M. Resort
- Tioman
- Singapore
- Redang
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Sabah
Sarawak
Kedah
Labuan
Sepang
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Tijger

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Tickets MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
  

PORT DICKSON

Agoda biedt de  Best Price Guarantee: als je een hotelkamer hebt geboekt bij Agoda en je ziet dezelfde kamer op dezelfde datum voor een lagere prijs, of als je de kamer op een andere website goedkoper ziet, dan zullen we de hotelkamer voor dezelfde prijs aanbieden of nog lager.

Het Avillion Village Resort , is gelegen aan het zeer lange strand van Port Dickson (PD).
Het Avillion Village Resort Hotel, dat 4,5 km buiten PD ligt,  heeft 294 kamers, suites en chalets, die boven het water zijn gebouwd.

  Avilion Village Resort Hotel

Avillion Village Resort Hotel heeft verschillende restaurants, waar westers en Maleis eten wordt geserveerd. Er is een beach bar, binnen- en buitenspelen, zwembad, vergaderzalen, traditionele massage, kinderclub en souvenirwinkel.
Alle kamer zijn goed ingericht: grote bedden, IDD telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluis, satelliet televisie, airconditioning, badkamer met haardroger. De Waterchalets hebben nog een douche buiten.
Er zijn ook watersportmogelijkheden tegen betaling: jetski's, windsurfen, waterskin, kanon, banana boat ride, visuitrusting.


Kamers vanaf
EUR 96 per nacht

Informatie/reservering

Avillion Village <click>Er zijn 7 lange "finger" pieren, die zich in zee uistrekken. Op deze pieren bevinden zich de waterchalets met een adembenemend uitzicht over zee onder u en de hemel boven u, wanneer u 's avonds uitrust op uw terras. Elke waterchalet heeft zijn eigen kenmerkende stijl, inrichting en een verhaal van 'Lord Jennings Avery', die een ontdekkingsreiziger was uit de tijd van Columbus, die Avillon ontdekte op n van zijn reizen. Het is een uniek ervaring om hier te logeren.

Alle kamers kijken uit over zee. U heeft een adembenemd uitzich over de Straat van Melakka. De kamers zijn Maleis ingericht en geven de kamers een koloniale uitstraling, maar ze zijn wl uitgerust met de modernste snufjes. Zo wordt oud en nieuw weer verenigd.
Alle kamers zijn uitgerust met een King-size bed of twee aparte bedden. Elke kamer heeft een 'Pangkin' (dagbed) en een ruime badkamer met douche en een gescheiden ligbad. De pieren en de huisje zijn z ontworpen, dat het lijkt, alsof u in een Maleis vissersdorp logeert.
De architectuur en de afwerking laten u kennismaken met de invloeden van MaleisiŽ en Zuidoost Azi.
Er is een ruime keuze aan recreatiemogelijkheden en activiteiten, die worden georganiseerd. Het Avillion Village Resort Recreation and Activities verzorgt dagelijks groeps- en individuele activiteiten voor klein en groot.
Er zijn twee grote zwembaden en twee toegangen naar het strand met de grootste keuze aan watersportmogelijkheden in de regio.

 

Kamer hebben:

 

- open shower concept (alln water chalets)
- IDD Telefoon
- haardroger
- in-House Movie Channel
- airconditioning
- minibar
- koffie- en theefaciliteiten
- Wasserij/ stomerij
- kluis

 

Port Dickson is onder de bevolking bekend als P.D. In het weekend wordt Port Dickson veel bezocht door inwoners uit KL en Singapore. Speciaal door degenen, die de hitte en de drukte van de stad willen ontvluchten. In zo'n weekend wordt P.D. dan ook door zo'n 45.000 mensen bezocht, die allemaal een rustig plekje zoeken langs het 25 km lange zandstrand  van de Straat van Malakka. 
De verfrissende wind in de Straat van Malakka en de relaxte sfeer van de omgeving was n van de redenen van de Britse overheersers om dit kleine kustplaatsje uit te kiezen tot een koloniale badplaats. Sir Frederick Dickson was de leider, die P.D. rond 1880 stichtte.

Port Dickson van nu, heeft kilometers lange zandstranden, omzoomd met casuarina's, palmbomen en banyan bomen, waarvan de wortels boven de grond groeien. Port Dickson heeft een rijk scala aan watersporten, waarvan waterskin, snorkelen, kanon, windsurfen en zeilen de bekendste zijn. Wil je n van deze spoten beoefen, ga dan naar de receptie van je hotel. Zij weten uiteraard de beste locatie om dit te beoefenen.
Bij Kota Lukut, ongeveer 7 km van Port Dickson,bevindt zich het fort van Raja Jumaat, een bekende 19e eeuwse vechter tegen de Bugis. Het fort werd gebouwd in 1847 om het gebied, waar winning van tin plaats vond, te kunnen controleren.

 


Goedkoop 3x parkeren op Schiphol
met korting!


Blue Parking: Goedkoop Parkeren bij Schiphol

Centralparking.nl

<klik op ťťn van deze drie parkeerders>

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2001 - 2017 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite