MALAYSIA
SITE

Kids Club
-- Kids Abseilen/ Raften
-- Kids Canopy Walk
-- Kids Dierentuin
-- Kids Duiken
-- Kids Hello Kitty
-- Kids Kabelbaan
-- Kids Kajakken
-- Kids Kookles
-- Kids Krokodillen
-- Kids Legoland
-- Kids Lost World
-- Kids Oerwoud
-- Kids Olifanten
-- Kids Orang Oetan
-- Kids Onderwater
-- Kids Pretparken
-- Kids Slangen
-- Kids Snorkelen
-- Kids Vissen
-- Kids Vleermuizen
-- Kids Vlinders
-- Kids Vogels
-- Kids Waterparken
-- Kids Wonderland
-- Kids Zonneberen
-- Kids Zwarte Panter
 
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
 


Waterparken in MaleisiŽ

Als er geen mensen in de buurt zijn, komt speelgoed tot leven komt. Het verhaal draait om het speelgoed van het jongetje Andy, en dan in de hoofdrol Sheriff Woody, Andyís lievelingsfiguurtje.
Op een dag krijgt Andy op zijn verjaardag een nieuwe pop, Buzz Lightyear, een ruimtereiziger. Al snel ontwikkelt zich een rivaliteit tussen Sheriff Woody en Buzz, daar Buzz langzaam Woodyís nummer 1-positie bij Andy inneemt. Buzz is er bovendien van overtuigd dat hij een echte Space Ranger is en het heelal moet beschermen tegen ruimtekeizer Zurg.
Op een dag komt het tot onenigheid, wanneer Andy besluit om Buzz en niet Woody, mee te ne-men wanneer hij en zijn moeder uit eten gaan.

De brandende zon geeft iedereen het gevoel om de schaduw op te zoeken. Maar er veel zijn heel veel redenen om de zon op te zoeken. Ja, er zijn koele winkelcentra, bioscopen en cafťs, maar ze hebben de beste waterparken om op een relaxte manier te ontsnappen aan de zon.
Overwin jezelf en ga de fascinerende waterparken in MaleisiŽ ontdekken. Hoewel MaleisiŽ bekend staat als een strandbestemming, zijn waterparken zo goed, dat je verliefd wordt op waterparken, zelfs al ben je een waterbaby.

Elk gerenommeerd hotel heeft een zwembad. Je kunt dus elke dag wel zwemmen. Bij de meeste hotels krijg je ook een groot badlaken mee om te zonnen en af te drogen en daarna bij vertrek van het zwembad weer in te leveren.
Er zijn ongeveer 26 grote waterparken in MaleisiŽ. Als je er eentje in de buurt van jouw hotel zoekt, moet je even bij de receptie informeren. Elke grote plaats heeft er wel eentje. Een waterpark is voor iedereen even leuk ongeacht je leeftijd: voor groot en klein.
Op deze website worden er ook enkele genoemd, die bij de grote plaatsen liggen, zoals Kuala Lumpur, Melaka, Ipoh, Kuantan en Georgetown. Als je op de link klik, kom je op de juiste bladzijde om verder te kijken.

Deze parken zijn goed uitgerust en hebben allemaal grote golfslagbaden, waterglijbanen en waterbuizen. De ene nog hoger dan de andere. Je kunt met een grote, gekleurde autoband over een stromende rivier drijven. Wat de volwassenen kunnen, kunnen de kinderen hier ook. Er is waterplezier, zoals men zegt, voor "the young and the young-at-heart".
Bij aankomst krijg je een locker met een sleutel om alles goed af te sluiten. Badhanddoek moet je zelf meenemen. Uiteraard zijn er ook een restaurant en diverse andere gelegenheden, waar je eten en drinken kunt halen. Alle bestedingen worden automatisch in mindering gebracht op een prepaid polsbandje. Je hebt je portemonnee dus niet nodig in het park. Deze laat je achter in een kluisje. In het weekend is het meestal druk in deze parken, maar doordeweeks is het doorgaans heel rustig.

Heel vaak wordt het waterpark gecombineerd met een ďsoort pretparkĒ. Zo wordt het waterpretpark "A'Famosa" in Melaka gecombineerd met o.a. Cowboy Town en een Arabisch dorp. Het is geschikt vanaf hele kleine leeftijd tot de volwassene. In het waterpark is een Lazy River, zandstrand, golfslagbad en huiveringwekkende glijbanen.
In Kuantan wordt het "Bukit Gambang" waterpark gecombineerd met Paintball, Quad rijden, een jungle farm en jungle trekking. Bukit Gambang Water Park is gebouwd in een natuurlijke heuvelachtige terrein. Er is een golfslagbad met 8 verschillende golfmodi. Er is ook een klein zandstrandje. Voor elk wat wils!


Welk woord staat hier?


In Ipoh heet het waterpark "Lost World of Tambun". Als thema heeft dit waterpark de film van Indiana Jones "the Raider of the Lost Arc". Het waterpark is gecombineerd met een dierentuintje. Dan is er ook nog een spa en warme baden om relaxt in de bubbelen. Het park is ingedeeld in werelden die los van elkaar niet zo groot en bijzonder zijn, maar juist samen voor heel veel afwisseling zorgen. De setting van de Lost World is dan ook nog eens heel bijzonder met heel veel groen en tussen enorme bergen.
Kuala Lumpur heeft het waterpark Sunway Lagoon. Het is een groot park. is verdeeld in drie thema's: Wild Wild West, World of Adventure en Waters of Africa. Elke afdeling heeft zijn eigen opwindende attracties. Dus je kunt verzekerd zijn van veel gegil en wapperende haren. Je zult hier een opwindende dag beleven.
Ook in Kuala Lumpur ligt het Desa Waterpark. De ingang van dit waterpark is een kleurrijk cartoonkasteel. Onder de attracties zijn onder meer een amfitheater, een golfslagbad en de Thunderbolt, de langste waterachtbaan in AziŽ.

 

 

 

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2024 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite