MALAYSIA
SITE

Reisspecialisten
-- Pangea Travel
-- Van Verre
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Tijger

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
 


MaleisiŽ Reisspecialist:

 

Tijdens de vakdag van de vakantiebeurs Utrecht heeft het Arnhemse PANGEA Travel de award voor beste reisorganisatie gewonnen in de categorie verre reizen. De organisator achter de awards is Reisgraag.nl, een website waarop bezoekers reisorganisaties kunnen beoordelen. Met een gemiddelde van 9,1 is PANGEA Travel het best beoordeeld in de categorie verre reizen. PANGEA Travel is een maatwerkspecialist met reisbestemmingen in Afrika en AziŽ.

In een reactie geeft Berry ter Horst, directeur van PANGEA Travel aan erg blij te zijn met deze onderscheiding: ďBij PANGEA Travel vinden we het geweldig deze award in ontvangst te mogen nemen! Een gemiddelde van 9,1 liegt er zeker niet om! We zijn heel erg blij te kunnen constateren dat reizigers onze meerwaarde erkennen en benadrukken in de reviews. Het geeft ons veel energie te zien dat de tijd en moeite die we in ons maatwerk steken zo goed gewaardeerd wordt door onze reizigers! De waardering merkten we al aan het hoge aantal repeaters en mensen die via mond-tot-mondreclame bij ons terechtkomen, maar om dan via Reisgraag ook een award te winnen voor verre reizen is wel een heel erg mooie beloning. Het lezen van de beoordeling maakt ons super trots!ď

 

PANGEA TRAVEL is uw privť reisbureau. Welke reizen zou u maken als u zelf zou kunnen kiezen? Als u niet gebonden was aan reisgidsen of vaste vertrekdata? Als u zelf betrouwbare vertegenwoordiging in MaleisiŽ zou hebben? Het antwoord is simpel: ůnze reizen.
PANGEA Travel regelt alles zelf. U vindt bij ons geen standaard reizen. Alle reizen worden op maat gemaakt en afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideeŽn. Wat de een onder luxe verstaat, is voor de ander een minimum aan comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

PANGEA TRAVEL is uw privť reisbureau
Misschien heeft u al ideeŽn over de bestemming en invulling. Nog vaag of al heel concreet. U bent van harte welkom op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u langs op een moment dat u goed uitkomt. We inventariseren uw wensen en brengen u op ideeŽn. Maar natuurlijk bepaalt ķ hoe uw reis eruit gaat zien. Want bij PANGEA Travel is maatwerk ook echt maatwerk.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 026 370 75 11

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. Spreekt u liever af buiten deze kantooruren? Geen probleem, we maken dan een afspraak op een ander tijdstip en indien gewenst bij u thuis.

PANGEA TRAVEL
Jansbuitensingel 29
6811 AD Arnhem

 

PANGEA Travel is OOK de specialist voor Bhutan reizen, Botswana reizen, Cambodja reizen, China reizen, Cuba reizen, Dubai reizen, Hong Kong reizen, Huwelijksreizen, India reizen, IndonesiŽ reizen, Japan reizen, Kenia reizen, Laos reizen, Madagaskar reizen, Malediven reizen, MaleisiŽ reizen, Mauritius reizen, Mozambique reizen, Myanmar reizen, NamibiŽ reizen, Nepal reizen, Oeganda reizen, Rootsreizen, Reunion reizen, Rwanda reizen, Seychellen reizen, Singapore reizen, Sri Lanka reizen, Taiwan reizen, Tanzania reizen, Thailand reizen, Vietnam reizen, Zambia reizen en Zuid-Afrika reizen. We zijn uw privť reisbureau voor maatwerkreizen.

 

E-mail:     ruud@pangeatravel.nl  (MaleisiŽ-specialist)
Website:   www.pangeatravel.nl

 

 


Opgeven als Reisspecialist <klik hier>

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2022 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite