MALAYSIA
SITE

 

Reisspecialisten
-- Pangea Travel
-- Van Verre
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melaka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
Kids Club MaleisiŽ
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Tijger

De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Links
Contact
 


MaleisiŽ Reisspecialist:

Van Verre

In de afgelopen jaren heeft Van Verre zich ontwikkeld tot een specialistische reisorganisatie
voor reizen naar IndonesiŽ, MaleisiŽ, Thailand, Vietnam, China, Laos en Cambodja. Wij hebben affiniteit met deze prachtige landen, dat zult u merken als u contact met ons heeft. Wij controleren persoonlijk alle hotels, transport en alle andere zaken, die belangrijk zijn tijdens het reizen. Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe, nog nauwelijks bezochte en vergeten plekjes.


 


West MaleisiŽ & Maleisisch Borneo
Schitterende bounty-stranden met wuivende palmbomen en de oudste regenwouden ter wereld maken het tropische MaleisiŽ tot een geweldig vakantieland. Geografisch gezien bestaat MaleisiŽ uit twee delen, die van elkaar gescheiden worden door de Zuid-Chinese zee. West MaleisiŽ is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van MaleisiŽ, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak.

In Borneo kunt u avontuurlijke trekkings maken, te voet of per boot. Vaar over machtige rivieren, die diep het hart van de jungle ingaan. Dit land van de vroegere koppensnellers is nog steeds ťťn van de meest ongerepte uithoeken van de wereld.

AziŽ in ťťn land! Dat is kort geschetst de juiste slogan voor dit mooie Aziatische land. MaleisiŽ is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen: Maleiers, IndiŽrs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners zijn heel vriendelijk en zullen u met open armen ontvangen.

Kuala Lumpur is een stad van contrasten. Zo beschikt de hoofdstad over de 450 meter hoge Petronas Twin Towers met maar liefst 88 verdiepingen. De skyline wordt eveneens gevormd door glinsterende minaretten, kleurrijke hindoetempels en oude, koloniale bouwwerken. Er zijn luxe winkelcentra en stoffige marktjes. Van het ene uiterste in het andere.

Kuala Lumpur is een relatief jonge stad. In 1857 is een groep, bestaande uit 87 Chinese tinarbeiders, op deze plek neergestreken en heeft er de eerste onderkomens gebouwd. Hun huizen werden geplaatst op de plek waar de rivier de Gombak uitmondde in de Sungai Klang. Hier heeft de stad haar naam ook aan te danken. Kuala Lumpur betekent namelijk "modderige rivier".

MaleisiŽ is jarenlang een Engelse kolonie geweest. De Engelse invloeden zijn nog duidelijk zichtbaar. Bezoek 's avonds China Town. U kunt hier van alles kopen en zeer lekker eten bij een van de vele restaurantjes.

 

<ga naar de site van Van Verre>

 

 

 

Opgeven als Reisspecialist <klik hier>

 

 

 

 

Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Copyright © 2001 - 2022 WINT All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite